Σεμινάριο Στελεχών Αγωνοδικών – Αλυταρχών MOTOCROSS

amotoeletter

Η ΑΜΟΤΟΕ διοργανώνει διαδικτυακό σεμινάριο Στελεχών Αγωνοδικών – Αλυταρχών MOTOCROSS, την Τετάρτη 12/5/2021 και ώρα 18:00

Για να συμμετάσχετε στα σεμινάρια πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας e-amotoe.gr τα στελέχη που επιθυμούν.

Το κόστος των Σεμιναρίων είναι 60€ και η διάρκειά τους 3ετής (2021-2023).

Το σεμινάριο θα γίνει μέσω της πλατφόρμας ΖΟΟΜ, θα έχει διάρκεια 4 ώρες  και θα υπάρξουν διαδικτυακές εξετάσεις με ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής (ξεχωριστά τεστ για τον κάθε τίτλο).

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει μετά την δήλωση συμμετοχής, να στείλουν email στο motocross@amotoe.gr  στο οποίο θα αναφέρονται το ονοματεπώνυμο τους, το κινητό τους τηλέφωνο και ο προσωπικός τους λογαριασμός email.

Στον προσωπικό σας λογαριασμό email, θα σταλούν οδηγίες όπως και ο σύνδεσμος του ΖΟΟΜ για την συμμετοχή σας.

Να ενημερώσουμε πως, ο κάθε συμμετέχων θα πρέπει να χρησιμοποιεί έναν υπολογιστή (δεν γίνεται η συμμετοχή ομάδας συμμετεχόντων με κοινό υπολογιστή) και θα πρέπει να έχει γνώση των κανονισμών Motocross 2021, τους οποίους και μπορεί να «κατεβάσει» από την σελίδα  https://amotoe.org/motocross-kanonismoi

 Να υπενθυμίσουμε ότι ΟΛΑ τα στελέχη των αγώνων της ΑΜΟΤΟΕ, οφείλουν να διαθέτουν πτυχίο Στελέχους, σύμφωνα με τον Αθλητικό Νόμο.